Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

Amplificator Definitive Technology W Amp

-35% Amplificator Definitive Technology W Amp

Acum poți reda toată muzica de pe internet prin intermediul W Amp de la Definitive Technology. Acesta este un amplificator de streaming wireless ce oferă un semnal digital de calitate audiofilă cu o putere de 150 W pe canal în 4 Ohmi.

Setările de egalizator sunt incluse pentru optimizarea performanțelor atunci când folosești W Amp cu boxele Definitive Technology. De asemenea, puteți adăuga oricând un subwoofer activ datorită ieșirii destinate disponibile.

W AMP face parte dintr-o gamă de produse destinate distribuirii muzicii dumneavoastră prin casă cu ajutorul tehnologiei wireless.

Fie că redați fișiere din biblioteca dumneavoastră digitală ori ascultați radio pe internet, produsele din colecția Defintive Technology vă vor bucura cu o imagine auditivă audiofilă.

De asemenea, cu ajutorul aplicației PlayFi disponibile gratuit pentru orice sistem de operare (iOS sau Android), puteți cu ușurință comuta sunetul de pe o sursă pe cealaltă, iar Utility App-ul va ofera posibilitatea actualizării firmware-ului, precum și setari de EQ pentru W Adapt și W AMP.

Configuration

AmplificationClass-D Digital Peak: 150 W x 2 @ 4 ohms 

Wireless

Wireless Connectivity2.4GHz & 5.8GHz 

Connectivity

Inputs/OutputsINPUTS: Optical, AUX, RCA, USB-A for firmware updates and phone charging, Ethernet OUTPUTS: Left and Right Speaker Binding posts, LFE  

Dimensions

Base
Height1 7/10" (4.32cm) 
Width8 1/2" (21.59cm) 
Depth9" (22.86cm) 

Shipping

Accessories
Included Accessoriespower cable, rack mount brackets 
Carton Size
Height4 3/5" (11.68cm) 
Width11 4/5" (29.97cm) 
Depth12 1/5" (30.99cm) 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha
W Amp este un amplificator de streaming wireless ce oferă un semnal digital de calitate audiofilă cu o putere de 150 W pe canal in 4 Ohmi.
  • 2.549,00 Lei
  • 1.656,85 Lei
  • Fără TVA: 1.392,31 Lei

Plati cu cardul de cumparaturi rate online!

Achizitioneaza in rate cu Cardul AvantajDetalii Achizitioneaza in rate cu cardul Alpha BankDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul BCRDetalii
Achizitioneaza in rate cu Cardul BRDDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul BTDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul PiraeusDetalii
ALEGE HiFi CENTER

Achizitionezi la preturi accesibile, cu plata in rate, cele mai noi echipamente audio - video pe care le poti testa oricand in showroom-ul nostru. Consultanta este gratuita!

CONSULTA UN EXPERT

0749 988 186

Luni-Vineri: 10.00-18.00