Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

Amplificator integrat Marantz PM-KI Ruby

Pre-Order Amplificator integrat Marantz PM-KI Ruby

    Fondată în 1953, Marantz are o istorie lungă și bogată în proiectarea componentelor audio îmbrățișate de iubitorii de muzică și de ascultătorii critici din întreaga lume. Deoarece  muzica conteaza, PM-KI Ruby continuă tradiția noastră îndelungată de a oferi cea mai bună experiență de audiție pentru muzică și cinema.

    Marantz a proiectat și construit amplificatoare de peste 65 de ani, iar peste 40 dintre acestea au beneficiat de expertiza lui Ken Ishiwata. Acum, pentru a marca cele patru decenii ale sale cu compania, amplificatorul PM-KI Ruby a fost dezvoltat de o echipă de ingineri cu experiență, condusă de KI însuși. . Dispune de un design complet discret în două trepte, cu surse separate de alimentare pentru preamplificator și amplificator de putere, o bobină în mișcare / magnet în mișcare, completă cu circuit Marantz Musical Premium Phono EQ și tehnologie Marantz HDAM pentru puritate semnal și calitate excepțională a sunetului . PM-KI Ruby este construit pe un șasiu din cupru, dublu strat rezistent la vibrații, cu geamuri groase din aluminiu pentru rigiditate și are o semnătură Ken Ishiwata gravată cu laser pentru a comemora moștenirea sa.

    Marantz și-a dezvoltat propriile placi de circuite discrete, denumite Module de amplificatoare Hyper-Dynamic sau HDAM-uri, pentru a înlocui amplificatoarele bazate pe cipuri utilizate în alte amplificatoare. Folosind componente discrete de montare pe suprafață, cu traiectorie scurtă și dreaptă a imaginilor în oglindă, HDAM-urile depășesc dramatic performanțele Op-amper integrate în mod obișnuit în Rata de Slew și nivelul de zgomot. Rezultatul este un sunet mult mai dinamic, precis și detaliat. De-a lungul anilor, Marantz a dezvoltat diferite HDAM-uri pentru a se potrivi cerințelor particulare ale playerelor și amplificatoarelor. PM-KI Ruby utilizează cea mai recentă versiune de calitate superioară SA3. Combinat cu aspect optimizat de design al circuitului și componente alese cu atenție, PM-KI Ruby oferă o calitate excepțională a sunetului și performanță.

    Proiectat pentru a oferi o calitate optimă a sunetului prin simplificarea traseului semnalului, optiunea Marantz Musical Premium Phono EQ din amplificatorul PM-KI-Ruby poate fi utilizată atât cu magnet în mișcare, cât și cu cartușe cu bobină în mișcare, datorită capului MC încorporat amplificator. Distorsiunea este redusă prin amplificarea în două trepte în stadiul phono, iar HDAM-urile sunt combinate cu tranzistoare JFET (tranzistoare cu efect de câmp cu joncțiune) în stadiul de intrare, dând impedanță de intrare ridicată. Excluderea condensatoarelor de cuplare simplifică în continuare designul, reducând denaturarea semnalului și îmbunătățește puritatea semnalului.

    Sistemul de control al volumului, este nou dezvoltat si utilizează cel mai recent IC de control al volumului pentru a realiza o separare mai bună a canalelor, un interval dinamic și o reducere a distorsiunii, păstrând în același timp simțul operațional al unui dispozitiv de control al volumului analogic. 

    Actualizarea amplificării actuale este o binecunoscută tehnologie de circuit Marantz, proiectată gândită pentru a corespunde cerințelor muzicii Super Audio hi-res pentru o lățime de bandă largă și o reproducere de mare viteză. Impedanța la punctul de feedback actual este limitată, generând o schimbare de fază foarte scăzută. Acest lucru simplifică calea de semnal și are ca rezultat un răspuns rapid, un răspuns excelent tranzitoriu și o transparență sonică excelentă pe toată lărgimea de bandă. Spre deosebire de topologia obișnuită a feedback-ului de tensiune, Feedback-ul curent face de asemenea amplificatorul de putere insensibil la sarcinile difuzoarelor dificile.

 

    Folosind elemente de design ale PM-10, PM-KI Ruby este construit pentru a îmbunătăți performanțele, pentru a menține cel mai pur sunet posibil și pentru a susține puterea necesară pentru a conduce difuzoarele cele mai exigente. Etapa de ieșire a amplificatorului PM-KI Ruby permite o ieșire mare de putere, livrând 2x100W într-o încărcătură de 8ohm și copiază cu ușurință difuzoare cu impedanță ridicată, datorită unei ieșiri de 2x200W în 4ohms. Modulul de amplificare se conectează direct la PCB-ul din spate al PM-KI Ruby pentru a menține puritatea semnalului și stabilitatea sunetului.

Specificatii:

 

Features

Channels             2

Current Feedback Topology - A

Phono EQ:           Marantz Musical Premium Phono EQ

HDAM version   SA3, SA2

Power Transformer: Toroidal / El - A / NA

High Grade Audio Components - A

Customised Components - A

Symmetric PCB Layout - A

Aluminium extrusion heat sink   - A

Balance / Bass / Treble / Loudness           A / A / A / NA

 

Linear Drive Power Supply - A

Liniear volume control - A

BI-AMP and Multichannel option  - NA

Shottky diodes  - A

Input buffer amp - NA

System block shielding: Copper / metal / none    A / NA / NA

Double Layer Bottom Plate - A

Low noise OLED display - A

Source Direct  - A

Power Amp direct - A

Standby Mode  - A

Audio Inputs      6

Phono Input: MM / MC  - A / A

Marantz Musical Premium Phono EQ  - A

Audio Outputs   2

Power Amp Direct IN  - A / NA

Cinch input         "[CD][PHONO]:Thick nickel plated independent terminals Others: Gold plated"

Speaker Terminal: Screw / Marantz / WBT             NA / A /SPKT-100+/ NA

Number of terminals      2

D-Bus - A

Floating Control Bus (3.5 mm mono jack x 2) - A

Headphone Out o

Power Output (8 / 4 Ohm RMS) 100 W / 200 W

Frequency response       5 Hz-50 kHz

Total Harmonic Distortion            0.01%

Damping Factor 500

Input Sensitivity: MM     2.3 mV / 39 kOhm

Input Sensitivity: MC       250 µV / 100 ohm

Signal to Noise Ratio: MM/MC   88 / 75 dB

Input Sensitivity: High level          220 mV / 13 kOhm

Signal to Noise Ratio: High level 107 dB (2V input)

Input Sensitivity: Power Amp Direct IN    1,1V / 13 kohm

Available Colors: Gold / Silver / Black / Silver-Gold             NA / NA / A / NA

Aluminum Front Panel   - A

Power Consumption in W             130 W

Standby Consumption in W          0,2 W

Auto Power off - A

Detachable Power Cable  - A

Remote Control RC005PMSA

System Remote Function  - A

Maximum Dimensions (W x D x H) in inches         17.32 x 17.83 x 5

Weight in lbs      34.61

 

A = Available

NA= Non Available

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha
PM-KI Ruby a fost proiectat pentru a sărbători aniversarea de 40 de ani a legendarului maestru al sunetului Marantz, Ken Ishiwata, PM-KI Ruby oferă performanță de vârf sinonimă cu excelența Marantz. Construit cu ingineri de top, tuning meticulos și sesiuni de ascultare extinse, PM-KI Ruby ajunge la o performanța ridicată demnă de numele său. Afișează cu eleganță semnătura gravată de laser a lui Ishiwata pentru a comemora designul și o experiență sporită de ascultare care onorează parteneriatul între el și Marantz de zeci de ani.
  • Producător: Marantz
  • Cod produs: Marantz/PM KI Ruby
  • Disponibilitate: Pre-Order
  • Garantie : 24 luni

pret/bucata    

  • 19.249,00 Lei
  • Fără TVA: 16.175,63 Lei

Selecteaza:

Plati cu cardul de cumparaturi rate online!

Achizitioneaza in rate cu Cardul AvantajDetalii Achizitioneaza in rate cu cardul Alpha BankDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul BCRDetalii
Achizitioneaza in rate cu Cardul BRDDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul BTDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul PiraeusDetalii
ALEGE HiFi CENTER

Achizitionezi la preturi accesibile, cu plata in rate, cele mai noi echipamente audio - video pe care le poti testa oricand in showroom-ul nostru. Consultanta este gratuita!

CONSULTA UN EXPERT

0749 988 186

Luni-Vineri: 10.00-18.00