Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

AV Receiver Onkyo TX-NR575E

-14% stoc furnizor AV Receiver Onkyo TX-NR575E

Suportă HDR10, Dolby Vision, BT.2020, 4K/60 Hz și HDCP 2.2

Patru intrări HDMI în spate ce suportă trecerea HDR10 şi Dolby Vision, BT. 2020 4k video standard, 4k/60 Hz video, şi HDCP 2.2 conținut video premium protejat de la sursă la ecran.


FlareConnect Wireless Multi-room Audio

Multi-room Audio oferă diferite modalități de a te bucura de muzică

Flare Connect distribuie sunetul audio din reţea şi sursele input, între componente compatibile. Bucuraţi-vă de redarea fără efort a înregistrărilor LP, CD-uri, servicii de muzică în reţea şi multe altele, cu componente şi sisteme de boxe acceptate. Selectarea muzicii, gruparea difuzoarelor și gestionarea redării în întreaga casă sunt încorporate în aplicația Onkyo Controller.

 

Interfaţă grafică utilizator cu configurare uşoară

Cu difuzoarele și playerele media conectate, conectați microfonul AccuEQ și permiteți ca GUI să vă ghideze prin configurarea inițială, de la calibrarea difuzorului (inclusiv corecția fazei AccuReflex pentru difuzoarele Dolby ATMOS activat) prin conexiunea la rețea. Interfaţa rafinată face controlul simplu şi plăcut.

 

Onkyo Controller

Onkyo Controller colectează servicii de streaming și audio de rețea locală într-o aplicație intuitivă. controlați redarea, explorați serviciile și distribuiți audio peste tot acasă prin intermediul FlareConnect ™ de la o interfață.

 

DTS Play-Fi Multi-room Audio

DTS Play-fi vă permite să vă bucurați de muzică de înaltă calitate de la servicii online conectate, servere media în rețea și biblioteca de dispozitive prin Wi-fi la orice număr de produse compatibile utilizând aplicația Onkyo Music control pentru iPad, iPhone și smartphone-uri Android/tablete. DTS Play-fi poate sincroniza muzica în fiecare cameră. Fiecare membru al familiei tale îşi poate folosi propriul dispozitiv pentru a-şi asculta propria muzică în cameră sau în mai multe camere. DTS Play-fi vă permite să structurați cu ușurință un sistem multi-cameră cuprinzător care satisface practic orice nevoie.

Dolby ATMOS sau DTS:X Playback

Coloana sonoră permite un sunet mixt sa fie redat în mod independent, prin intermediul oricărei boxe din sistem, reușind sa creeze senzația de mișcare continuă a sunetului în jurul tău. TX-NR676E reproduce formatele Dolby ATMOS sau DTS:X prin 5.2.2ch, folosind AccuReflex pentru corectarea fazei de sunete directe și indirecte, creând o imagine audio coerentă cu boxele ce au activate funcția Dolby ATMOS, iar DTS NEURAL:X identifică efectele spaţiale în coloane sonore multichannel şi mixuri pentru redarea 3D, în timp ce DTS:X oferă control independent al volumului de dialog pentru filme. Dolby Surround este de asemenea, inclus în formatul upmix Legacy multichannel pentru redarea într-un mediu Dolby ATMOS-enabled.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Onkyo TX-NR575E deține tehnologia de ultimă oră și puterea de a oferi emoție fie că sunteți un fan al sporturilor, al filmelor sau un abonat al muzicii streaming. Intrările HDMI trec la 4k/60p video cu 4k HDR şi BT. 2020 pe display ce deține funcția de decodare Dolby ATMOS şi DTS: X Sound, în timp ce redarea audio hi-res în formatele DSD şi 192/24 este disponibilă pentru puriștii stereo. De asemenea, puteţi distribui muzică la receiver şi la sistemele wireless compatibile prin FlareConnect, Chromecast built-in şi DTS Play-fi. Construit pe Dynamic AUdio Amplification, TX-NR575E este în aşteptare pentru a transforma stilul tău de viaţă.

  • Producător: Onkyo
  • Cod produs: AV Receiver Onkyo TX-NR575E
  • Disponibilitate: stoc furnizor

Preț / Bucată

  • 2.549,00 Lei
  • 2.199,00 Lei
  • Fără TVA: 1.847,90 Lei

Plati cu cardul de cumparaturi rate online!

Achizitioneaza in rate cu Cardul AvantajDetalii Achizitioneaza in rate cu cardul Alpha BankDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul BCRDetalii
Achizitioneaza in rate cu Cardul BRDDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul BTDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul PiraeusDetalii
ALEGE HiFi CENTER

Achizitionezi la preturi accesibile, cu plata in rate, cele mai noi echipamente audio - video pe care le poti testa oricand in showroom-ul nostru. Consultanta este gratuita!

CONSULTA UN EXPERT

0749 988 186

Luni-Vineri: 10.00-18.00