Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

Boxe Desktop

Boxe Desktop
Produse pe pagină:
Sortare după:
Boxe PC Harman Kardon Soundsticks III stoc furnizor

Boxe PC Harman Kardon Soundsticks III

Oare este posibil sa îmbunătățești ceva perfect? Produsul marca Harman Kardon, Soundsticks, lăudat pentru designul său uimitor la MOMA New York a devenit deja un produs de reper pentru producătorii americani. Soundsticks III este același produs, plu..

969,00 Lei Fără TVA: 814,29 Lei

Boxe PC Harman Kardon Soundsticks Wireless stoc furnizor

Boxe PC Harman Kardon Soundsticks Wireless

De aproape 60 de ani inginerii Harman Kardon au avut o continuă evoluție în crearea unor produse speciale, incluzând singurul produs ce face parte din colecția muzeului MOMA de la New York, Soundsticks. Având în vedere cerința consumatorului de a re..

1.239,00 Lei Fără TVA: 1.041,18 Lei

Boxe wireless Audio Pro Addon T8L stoc furnizor

Boxe wireless Audio Pro Addon T8L

Addon T8L nu este o boxă obișnuită; este o boxă hi-fi miniaturizată pentru a putea fi poziționată lângă un PC, TV sau pe un raft. Moderne și elegante, cu o construcție solidă, aceste mici boxe vor duce muzica ta la un cu totul alt nivel prin claritat..

1.699,00 Lei Fără TVA: 1.427,73 Lei

Boxe wireless Audio Pro Addon T14

ÎN CENTRUL ATENȚIEICu patru tipuri de intrări dintre care una wireless, Addon T14 este punctul central al divertismentului audio din casa ta. Poți reda muzica wireless, conecta TV-ul, Apple TV-ul și pick-up-ul simultan. Ne-am asigurat ca experiența d..

2.399,00 Lei Fără TVA: 2.015,97 Lei