Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

CardAvantaj cu 0% Dobanda

La HiFi Center puteti achizitiona produsele dorite din showroom prin Cardul Avantaj oferit de Credit Europe Bank. Prin intermediul acestuia va puteti bucura de achizitia produselor dorite, platind in rate egale nepurtatoare de dobanda, alegand un numar de 3 pana la 8  rate in functie de necesitatile dumneavostra.

Beneficiile cardului de credit CardAvantaj:

  • Ai posibilitatea de a plati in rate cu 0% dobanda produsele achizitionate in reteaua de magazine partenere Credit Europe Bank.
  • Bonus 0,3 % din valoarea fiecarei tranzactii.

La fiecare tranzactie pe care tu o efectuezi la comerciantii din Romania sau din strainatate care au afisata sigla Visa sau MasterCard, atat in reteaua de magazine partenere cat si in afara acesteia, 0,3% din valoarea tranzactiei se regaseste pe cardul tau in contul de bonus, separat de limita de credit.

Bonusul poate fi folosit ulterior pentru o noua tranzactie in orice magazin partener Credit Europe Bank. Tot ce trebuie sa faci este sa comunici ca doresti sa efectuezi plata din contul de bonus cand platesti prin card. Mai mult decat atat, vei primi bonus chiar si pentru tranzactiile efectuate din contul de bonus.

  • Perioada de gratie de pana la 45 de zile in care nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale (inclusiv in sistemul de rate).
  • Posibilitatea de a beneficia de o perioada de creditare nelimitata cu conditia efectuarii rambursarii lunare minime de 5% din totalul sumei utilizate din linia de credit. CardAvantaj iti acorda posibilitatea sa rambursezi lunar doar suma minima de 5% din valoarea tranzactiilor evidentiate in extrasul de cont emis.
  • Dubla functionalitate – credit / debit: pe langa accesul la o limita de credit acordata de catre banca, posesorul de card poate dispune si de fondurile proprii disponibile in contul de card.

Exemplu de utilizare a platii in rate

Pentru o valoare a tranzatiei de 1000 RON si un sistem de plata prin CardAvantaj in 10 RATE, vei plati pe luna suma de 100 RON timp de 10 luni. Calculul este simplu: suma tranzactionata se imparte la numarul de rate!

Valoare cumparaturi: 1000 RON

RATE: 10

Rata lunara: 100 RON

In cazul in care nu poti achita intreaga rata, CardAvantaj te ajuta si iti ofera posibilitatea de a plati doar 5% din valoarea ratei, reprezentand suma minima de plata.

100 RON x 5% = 5 RON

Data scadenta pentru achitarea sumei minime obligatorii de plata este metionata in extrasul de cont. La extrasul urmator vei avea de plata 97,21 RON (95 RON + dobanda lunara de 2,33%).

DAE 28%.