Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

Casti Wireless

Casti Wireless
Produse pe pagină:
Sortare după:

Casti On-Ear Lamax Beat Blaze B-1

Libertate fără fir Împerecherea extrem de rapida cu orice dispozitiv echipat cu Bluetooth precum și fiabilitatea și claritatea sunetului emis, extrem de ridicat, face din aceste căști o adevarata capodopera tehnologică. Bucurati-vă de muzica dumneavo..

199,00 Lei Fără TVA: 167,23 Lei

Casti In-Ear Bluetooth Urbanista Berlin

Berlin sunt căștile ideale pentru folosirea de zi cu zi oferind libertatea wireless. Căști Bluetooth ușor de utilizat, cu un design elegant și o potrivire confortabilă.Încărcați-le timp de o oră și sunteți gata să le utilizați pe timpul activităților..

219,00 Lei Fără TVA: 184,03 Lei

Casti In-Ear Lamax Beat Prime P-1

Oriunde,oricand Caștile Prime P-1 se conectează cu ușurința la orice dispozitiv compatibil Bluetooth, oferindu-vă audiții extrem de bine definite, fără distorsiuni, asigurandu-vă o libertate absoluta.Tot ce trebuie să aveți în vedere este să rămaneți..

219,00 Lei Fără TVA: 184,03 Lei

Casti In-Ear Bluetooth Urbanista Rome

Ușoare  și flexibile căștile Bluetooth au incorporate butoane de control pentru muzică și apeluri.Cu o durată de folosire de până la 16 ore cu o singură încărcare și de 600 de ore în stand-by, Urbanista Rome este combinația perfectă între confor..

379,00 Lei Fără TVA: 318,49 Lei

Casti On-Ear LAMAX Beat Elite E-1

Căști On-Ear cu un design elegant ce propun conectivitatea Bluetooth 4.1 oferind până la 20 de ore de ascultare dintr-o încarcare.Experiența audio, de-a dreptul uimitoare a căștilor Elite E-1 va oferă o calitate superioară, propulsând un sunet e..

419,00 Lei Fără TVA: 352,10 Lei

Casti Wireless On-Ear Urbanista Seattle BT

Bucurați-vă de mișcarea liberă oferită de Urbanista Seattle Wireless, acestea sunt apreciate pentru sunetul extraordinar alături de un design elegant și confort. Seattle wireless poate funcționa până la 12 ore, cu o singură încărcare iar dacă rămâneț..

539,00 Lei Fără TVA: 452,94 Lei

Casti Wireless Urbanista Tokyo

FuncțiiCutia de încărcareOferind o durată de redare de până la 3 ore, Urbanista Tokyo vin cu o carcasă de încărcare, pentru a le putea reîncărca în deplasare.Carcasa poate reîncărca căștile de maxim 3 ori, oferind o autonomie de până la 12 ore.Rezist..

649,00 Lei Fără TVA: 545,38 Lei

Casti In-Ear Bluetooth Urbanista Milan Pre-Order

Casti In-Ear Bluetooth Urbanista Milan

Duce claritatea sunetului la un alt nivel. Urbanista Milan NC vă permite să vă bucurați de muzică și apeluri, fără a fi deranjat de sunetele exterioare, în timpul unui zbor sau pe străzile aglomerate.Calitatea sunetuluiBass impresionantAceste căști B..

699,00 Lei Fără TVA: 587,39 Lei

Casti Wireless Urbanista New York

Căștile bluetooth New York cu anularea activă a zgomotului (NC), vă permit să le purtați la birou sau pe străzile pline de viață și vă puteți bucura de muzică neîntreruptă.Cu caracteristica NC activată, beneficiați de 16 ore de muzică continuă în urm..

799,00 Lei Fără TVA: 671,43 Lei

Casti On-Ear Harman Kardon SOHO BT -30%

Casti On-Ear Harman Kardon SOHO BT

Căștile Harman Kardon SOHO BT reprezintă un produs elegant, ușor de utilizat, realizat pentru a fi mereu în mișcare. Datorită designului de pliere și ușurinței cu care pot fi transportate, aceste căști inteligente și elegante sunt partenerul de depla..

1.358,98 Lei 951,29 Lei Fără TVA: 799,40 Lei

Casti On-Ear BOSE SoundLink AEW 2 stoc furnizor

Casti On-Ear BOSE SoundLink AEW 2

Muzică și iar muzică. Fără fire. Libertate și confort. Marile avantaje ale tehnologiilor wireless. Însă Bose îți oferă o experiență wireless și mai bună, din toate punctele de vedere. Sunet amplu, puternic, la orice volum. Apeluri mai clare pentru am..

1.289,00 Lei Fără TVA: 1.083,19 Lei

Casti Over-Ear Denon AH-GC20 stoc furnizor

Casti Over-Ear Denon AH-GC20

Bucurati-va de muzica in liniste deplina, fara complicatia firelor, de la castile wireless AH-GC20, cu sistem activ de anulare a zgomotolui de la Denon !Incorporand ultima tehnologie Bluetooth 4.0, AH-GC20 elimina nevoia de cabluri, comunicand wirele..

1.519,00 Lei Fără TVA: 1.276,47 Lei