Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

CYRUS Audio

Produse pe pagină:
Sortare după:

Amplificator pentru Casti si DAC CYRUS SoundKey

Consideri ca sunetul este ok atunci cand conectezi castile tale scumpe in telefonul tau? Stai sa asculti asta! Sa incerc o explicatie mai stiintifica: muzica este stocata in telefonul tau in fisiere de diferite tipuri. In cele mai multe cazuri..

569,00 Lei Fără TVA: 478,15 Lei

Boxe de raft Cyrus Audio ONE Linear stoc furnizor

Boxe de raft Cyrus Audio ONE Linear

Motivul pentru care am creat boxele One Linear? Interesant este ca, pentru un creator de incinte sa poata optimiza o pereche de boxe pentru un anumit amplificator este o situatie extrema si rara. In cazul nostru, OneLinear a fost creat sa fie un ..

1.999,01 Lei Fără TVA: 1.679,84 Lei

Upgrade Card Cyrus QXR stoc furnizor

Upgrade Card Cyrus QXR

    Implementarea cardului de upgrade QXR pentru produsele Cyrus Audio, este cea mai semnificativă îmbunătățire a amplificatoarelor în ultimii ani. Aducerea la zi a produselor vechi de pana la 10 ani, cu intrări digitale de cea..

3.529,00 Lei Fără TVA: 2.965,55 Lei

Amplificator integrat CYRUS ONE

CYRUS ONE este un amplificator cu o performanta audio ridicata. El a venit ca o solutie a echipei de R&D de la Cyrus de a inlatura necesitatea ca utilizatorul sa fie un entuziast audiofil pentru observa ce poate produce acest amplificator in mate..

3.999,00 Lei Fără TVA: 3.360,50 Lei

Filtru curent CYRUS PSX-R2

PSX-R₂ provides an extremely smooth and stable DC feed allowing any partnered component to achieve its full potential. Perceive new levels of fine detail, the PSX-R₂ allows you to comprehend subtle emotional nuances that expose the performer’s emotio..

4.199,00 Lei Fără TVA: 3.528,57 Lei

Sursa alimentare Cyrus PSX-R2

PSX-R2 oferă un flux extrem de neted şi stabil de curent, permiţând orice componentă partener pentru a atinge potenţialul său deplin. În ceea ce priveşte performanţa, veţi percepe noi nivele de detaliu fin cu PSX-R2, permiţându-vă să apreciați nuanţe..

4.199,00 Lei Fără TVA: 3.528,57 Lei

CD player Transport CYRUS CD t stoc furnizor

CD player Transport CYRUS CD t

  CD t este un CD transport pentru audiofili vazut drept cel mai bun CD transport in clasa sa pentru ca foloseste multe din componentele de top care sunt puse in CD Xt..

5.288,96 Lei Fără TVA: 4.444,50 Lei

Amplificator integrat Cyrus One HD

      “Conecteaza-ti amplificatorul Cyrsus ONE HD la laptop prin USB. Felul in care performeaza acest amplificator cu fisierele de tipul Flac, Wav, High-Res, prin serviciile streaming de tip TIDAL sau QOBUZ este de-a dreptul fasci..

5.898,83 Lei Fără TVA: 4.957,00 Lei

Preamplificator CYRUS Pre2 DAC stoc furnizor

Preamplificator CYRUS Pre2 DAC

Cyrus Pre2 DAC separa partea de pre-amplificare intr-o cutie separata, si furnizeaza o sursa de alimentare, ceea ce se traduce prin faptul ca pre-amplificarea poate oferi mai mult detaliu. Dupa cum spune si numele lui, acest pre-amp are DAC incorpo..

6.699,00 Lei Fără TVA: 5.629,41 Lei

Pachet Stereo Cyrus Audio One + Definitive Technology Demand D7

CYRUS ONE este un amplificator cu o performanta audio ridicata. El a venit ca o solutie a echipei de R&D de la Cyrus de a inlatura necesitatea ca utilizatorul sa fie un entuziast audiofil pentru observa ce poate produce acest amplificator in mate..

6.898,00 Lei Fără TVA: 5.796,64 Lei

Amplificator de putere Cyrus X-Power Pre-Order

Amplificator de putere Cyrus X-Power

Utilizat alături de un pre-amplificator Cyrus, X-power face un prim pas uriaș în calea separată dintre amplificatoare de putere și pre-amplificatoare.Cyrus X-Power poate funcționa fie în modul mono, fie stereo iar dacă îți dorești un pic mai mult de ..

6.998,99 Lei Fără TVA: 5.881,50 Lei

CD-Player CYRUS CD i

CD i este un CD player integrat, care foloseste motorul Servo Evolution propriu CYRUS. Este CD-ul Cyrus care are un sunet din cele mai bune create vre-odata de CYRUS. Incepand de la alimentare si pana la iesirea analog, totul a fost conceput cu un si..

6.998,99 Lei Fără TVA: 5.881,50 Lei

Amplificator Integrat CYRUS 6 DAC stoc furnizor

Amplificator Integrat CYRUS 6 DAC

CYRUS 6 DAC este un amplificator de inalta calitate si un convertor din digital in analog care ofera 57 W per canal. Convertorul integrat digital-analog citeste fisierele 24-bit si le transforma in muzica de inalta definitie pe care boxele tale l..

7.298,98 Lei Fără TVA: 6.133,60 Lei

Network Receiver Cyrus Stream XA Pre-Order

Network Receiver Cyrus Stream XA

Cyrus Stream Xa vă aduce biblioteca muzicală digitală și serviciile de streaming precum TIDAL și radioul de internet împreună prin intermediul motorului propriu, pentru a vă oferi ore nelimitate de plăcere la ascultare. Performanța de ultimă oră e..

8.298,99 Lei Fără TVA: 6.973,94 Lei

Preamplificator Cyrus Phono Signature Pre-Order

Preamplificator Cyrus Phono Signature

Muzica produsă dintr-un pick-up bine calibrat, ac bun şi Cyrus Phono Signature este cu siguranţă una dintre cele mai bune experienţe în audio.Unul dintre produsele cele mai sensibile, critice din categoria hi-fi este etapa RCA. Deoarece semnalele pro..

8.799,00 Lei Fără TVA: 7.394,12 Lei