Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

Preamplificator Cyrus Phono Signature

Pre-Order Preamplificator Cyrus Phono Signature
Muzica produsă dintr-un pick-up bine calibrat, ac bun şi Cyrus Phono Signature este cu siguranţă una dintre cele mai bune experienţe în audio.
Unul dintre produsele cele mai sensibile, critice din categoria hi-fi este etapa RCA. Deoarece semnalele produse de ac sunt atât de mici, ele trebuie amplificate de mii de ori. Prin urmare, calea de semnal a câmpurilor inductive trebuie să fie clară și perfectă, fiecare componentă, individual trebuie să fie cea mai bună din clasă şi să ofere cea mai mare calitate.
Recompensele pentru un rezultat bun, sunt uimitoare.

Phono Signature Design
Phono Signature a fost conceput pentru a permite până la patru platane pentru a fi permanent conectate, deoarece mulţi entuziaşti de vinil se bucură de mai multe platane sau cartuşe pentru diferite înregistrări. De asemenea, este posibil să se calibreze fiecare intrare separat.

Fiecare dintre cele patru intrări poate fi potrivită cu exactitate la specificațiile cartuşului şi preferinţa acustică a utilizatorului. Ajustarea este prevăzută pentru cartușele MC, câştigând rezistenţă şi capacitate. În plus, se oferă un filtru warp de comutare pentru a maximiza performanţa amplificatorului.


Cyrus Phono Signature

Specificatii tehnice:

Intrări
Mufă RCA analog - 4 perechi

Ieşiri
RCA analogic – 1 pereche
XLR echilibrat – 1 pereche
PSX-R upgrade port
MC-Bus

Dimensiuni (mm)(ÎxLxA): 73 x 215 x 360
Greutate (kg) 4,1

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha
Premiat la categoria RCA, Cyrus Phono Signature este lăudat ca fiind unul din cel mai bun calitate/preț.
Puritatea semnalului minuscul produs din ac este conservată pe parcursul călătoriei de amplificare, printr-o înţelegere profundă a designului de circuit şi urmărirea neobosită a perfecţiunii de către ingineri.
  • Producător: CYRUS Audio
  • Cod produs: Preamplificator doză Cyrus Phono Signature
  • Disponibilitate: Pre-Order
Preț / Bucată
  • 8.799,00 Lei
  • Fără TVA: 7.394,12 Lei

Plati cu cardul de cumparaturi rate online!

Achizitioneaza in rate cu Cardul AvantajDetalii Achizitioneaza in rate cu cardul Alpha BankDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul BCRDetalii
Achizitioneaza in rate cu Cardul BRDDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul BTDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul PiraeusDetalii

Etichete: Preamplificator Cyrus Phono Signature

ALEGE HiFi CENTER

Achizitionezi la preturi accesibile, cu plata in rate, cele mai noi echipamente audio - video pe care le poti testa oricand in showroom-ul nostru. Consultanta este gratuita!

CONSULTA UN EXPERT

0749 988 186

Luni-Vineri: 10.00-18.00