Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

Boxa centru Definitive Technology CS-9040

Boxa centru Definitive Technology CS-9040

[video:https://www.youtube.com/watch?v=75WEVjja070 width:670 height:500 align:center]

Boxa de centru CS-9040 oferă o claritate imensă și focalizare a gamei vocale care reproduce cu acuratețe chiar și conținutul audio cel mai exigent, astfel încât să puteți experimenta fiecare detaliu ale unui home theater pur. Tweetere cu cupola din aluminiu, drivere de inalta performanta, subwooferul integrat si tehnologia Intelligent Bass Control, toate acestea va permit sa auziti si sa simtiti fiecare nota pe care o reda artistul. Design atemporal si minimalist. Asa arata obsesia sunetului.

•Incinta acustica centrala de inalta performanta: 50Hz -40 kHz

•Difuzor puternic pentru o claritate remalcabila a vocii

•Subwooferul integrat de 8 inch si radiatoare dual bass

•Intelligent Bass Control ce ofera un bas imbunatatit mentinand in acelasi timp echilibrul global tonal

•Designul vizual puternic si reprezentativ cu caracteristici preluate de la constructia aeronavelor din aluminiu de calitate

•Structura de cabinet resonance-free, total inert

•1 x 1 inch tweeters din aluminiu, pentru inalte cristaline

•2 x 4.5 inch drivere mid-range cu tehnologia patentata Balanced Double Surround System (BDSS)

•1 x 8 inch radiatoar de bas

•Putere de intrare recomandata: 50-200W

Subwooferul Integrat de 8 inch si Radiatoare Dual Bass

Cele mai bune boxe sunt acelea care reproduc cu acuratete echilibrul dintre cele mai inalte sunete ale inaltelor si cele mai joase frecvente ale joaselor. Subwoofer-ul nostru alimentat integrat, asortat cu radiatoarele de bas aferente, ofera bas profund cu impact mai puternic din difuzorul turn, fara a mai fi nevoie de un subwoofer separat.

Control de Bas Inteligent

Intelligent Bass Control™ este cea mai recenta tehnologie avansata, care va ofera posibilitatea de a modula un bas profund la nivel mai mare sau mai mic, mentinand in acelasi timp echilibru tonal mid range.

Tweetere cu Cupola din Aluminiu

Inaltele cristaline aduc cele mai exigente auditii la viata. Tweeterele noaste redau o frecventa mai mare decat perceptia urechii umane, creand o reproducere autentica a sunetului, ca si cum artistul ar fi in studio sau concert.

BDSS – Balanced Double Surround System

Imbunatateste calitatea difuzorului ce are ca rezultat productia unui bas mai puternic de obicei asociat cu un difuzor mare, in timp ce pastreaza definitia dispersiei in zona midrange la fel ca un difuzor mic.

Grile Transparente Acustic

Bucurati-va de eleganta subtila a designului boxei fara a fi nevoie sa inlaturati grilajul pentru a va bucura de un sunet natural, necolorat.

Incinta acustica complet inerta, fara rezonante

Rigiditatea maxima cu intarituri plasate strategic imbunatateste imagistica si reduce rezonantele, consolidand sunetul nostru curat si puternic.

Minimalist Design, Timeless Appeal

Estetica puternic minimalista cu componente prelucrate cu precizie mecanica creaza un aspect sofisticat ce completeaza cel mai distins home theater. Liniile ascutite ale seriei BP9000 completeaza si reflecta semnatura sa sonica precisa.

Logo LED Definitive Technology 

Pentru a evidentia subwooferul activ integrat si a arata ca difuzorul receptioneaza semnal, am adaugat un logo cu LED-uri pe panoul frontal inferior. Porniti-l sau opriti-l dupa bunul plac si, de asemenea, retineti ca acesta se va opri automat dupa 20 de minute fara nici un semnal activ.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=RvH_k8XaoXQ width:670 height:500 align:center]

Driver Complement

Tweeter
Diameter1" (2.54cm) 
TypeAluminum Dome 
Midrange
Quantity
Diameter4 1/2" (11.43cm) 
Bass Radiator
Diameter8" (20.32cm) 

Electrical

Maximum Sensitivity
Center89 dB
Total Frequency Response
Overall50Hz-40kHz  
Nominal Impedance
Compatible with8 ohm

Dimensions

Cabinet Dimensions
Height5 19/20" (15.11cm) 
Width20 3/4" (52.70cm) 
Depth12" (30.48cm) 

Shipping

Shipping Weight
One per Carton20 lbs (9.1 kg)

  

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha
CS-9040 este boxa centru ce completează cu o claritate excelentă un sistem compus din boxele seriei 9000 de la Defenitive Technology.
Pret / Bucata
  • 2.799,00 Lei
  • Fără TVA: 2.352,10 Lei

Plati cu cardul de cumparaturi rate online!

Achizitioneaza in rate cu Cardul AvantajDetalii Achizitioneaza in rate cu cardul Alpha BankDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul BCRDetalii
Achizitioneaza in rate cu Cardul BRDDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul BTDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul PiraeusDetalii
Sunetul Precis intalneste un design fascinant “ Cu o experienta de 30 de ani, Definitive Techno..
2.899,00 Lei
Fără TVA: 2.436,13 Lei
ALEGE HiFi CENTER

Achizitionezi la preturi accesibile, cu plata in rate, cele mai noi echipamente audio - video pe care le poti testa oricand in showroom-ul nostru. Consultanta este gratuita!

CONSULTA UN EXPERT

0749 988 186

Luni-Vineri: 10.00-18.00