Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

Definitive Technology W Adapt

Definitive Technology W Adapt

W Adapt oferă un upgrade simplu și ușor ce transformă practic orice sistem audio într-un sistem de streaming audio.

W Adapt se conectează cu ușurință la aproape orice sistem home theater utilizând cele mai noi conexiuni digitale și analogice.

Acesta include intrări auxiliare pentru conectarea player-ului Blu-ray, DVD sau cablu TV, ieșiri digitale pentru conectarea la un receiver, intrare optică pentru conectarea de la un TV și multe altele.

W Adapt face parte dintr-o gamă de produse destinate distribuirii muzicii dumneavoastră prin casă cu ajutorul tehnologiei wireless.

Fie că redați fișiere din biblioteca dumneavoastră digitală ori ascultați radio pe internet, produsele din colecția Definitive Technology vă vor bucura cu o imagine auditivă audiofilă.

De asemenea, cu ajutorul aplicației PlayFi disponibile gratuit pentru orice sistem de operare (iOS sau Android), puteți cu ușurință comuta sunetul de pe o sursă pe cealaltă, iar Utility App-ul vă oferă posibilitatea actualizării firmware-ului, precum și setări de EQ pentru W Adapt și W AMP.

Wireless

Wireless Connectivity2.4GHz & 5.8GHz 

Connectivity

Inputs/OutputsOUTPUTS: Digital Optical, 3.5mm Analog, Audio Out, RCA INPUTS: USB-A for firmware updates and phone charging, Ethernet, 

Dimensions

Base
Height1 7/10" (4.32cm) 
Width8 1/2" (21.59cm) 
Depth9" (22.86cm) 

Shipping

Accessories
Included Accessoriespower cable, rack mount brackets 
Carton Size
Height4 3/5" (11.68cm) 
Width11 4/5" (29.97cm) 
Depth12 1/5" (30.99cm) 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha
W Adapt oferă un upgrade simplu și ușor ce transformă practic orice sistem audio într-un sistem de streaming audio.
Preț / bucată
  • 2.049,00 Lei
  • Fără TVA: 1.721,85 Lei

Plati cu cardul de cumparaturi rate online!

Achizitioneaza in rate cu Cardul AvantajDetalii Achizitioneaza in rate cu cardul Alpha BankDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul BCRDetalii
Achizitioneaza in rate cu Cardul BRDDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul BTDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul PiraeusDetalii
ALEGE HiFi CENTER

Achizitionezi la preturi accesibile, cu plata in rate, cele mai noi echipamente audio - video pe care le poti testa oricand in showroom-ul nostru. Consultanta este gratuita!

CONSULTA UN EXPERT

0749 988 186

Luni-Vineri: 10.00-18.00