Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

Boxa wireless Definitive Technology W7

Boxa wireless Definitive Technology W7

W7 este boxa wireless ultra compactă, de calitate audiofilă de la Definitive Technology perfectă pentru cei ce nu acceptă compromisuri când vine vorba de performanțe, chiar și în cazul spațiilor mai mici.

Tehnologia tri-polară de dispersie are rolul de a distribui sunetul în așa fel încât, oriunde v-ați poziționa în cameră, să auziți toate detaliile muzicale. Rezultatul? O scenă extrem de largă și bogată.

W7 face parte dintr-o gamă de produse destinate distribuirii muzicii dumneavoastră prin casă cu ajutorul tehnologiei wireless.

Fie că redați fișiere din biblioteca dumneavoastră digitală ori ascultați radio pe internet, produsele din colecția Defintive Technology vă vor bucura cu o imagine auditivă audiofilă.

De asemenea, cu ajutorul aplicației PlayFi disponibile gratuit pentru orice sistem de operare (iOS sau Android), puteți cu usurință comuta sunetul de pe o sursă pe cealaltă, iar Utility App-ul vă oferă posibilitatea actualizării firmware-ului, precum și setări de EQ pentru W Adapt și W AMP.

Configuration

Amplification1 x 30W Woofer; 4 x 15W tweeters 

Wireless

Wireless Connectivity2.4GHz & 5.8GHz 

Connectivity

Inputs/OutputsOptical, Analog, Ethernet, USB-A for firmware updates and phone charging 

Driver Complement

Tweeter
Quantity4 aluminum dome 
Diameter1" (2.54cm) 
Mid / Woofer
Quantity
Diameter4" (10.16cm) 
Typefront-firing 
Bass Radiator
Quantity
Diameter4" (10.16cm) 

Dimensions

Base
Height6 9/10" (17.53cm) 
Width5 9/10" (14.99cm) 
Depth6 3/5" (16.76cm) 

Shipping

Accessories
Included Accessoriespower cable 
Carton Size
Height10 1/5" (25.91cm) 
Width8 9/10" (22.61cm) 
Depth8 9/10" (22.61cm) 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha
W7 este boxa wireless ultra compactă, de calitate audiofilă de la Definitive Technology perfecta pentru cei ce nu acceptă compromisuri când vine vorba de performanțe, chiar și în cazul spațiilor mai mici.
Preț / bucată
  • 2.349,00 Lei
  • Fără TVA: 1.973,95 Lei

Selecteaza:

Plati cu cardul de cumparaturi rate online!

Achizitioneaza in rate cu Cardul AvantajDetalii Achizitioneaza in rate cu cardul Alpha BankDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul BCRDetalii
Achizitioneaza in rate cu Cardul BRDDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul BTDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul PiraeusDetalii
ALEGE HiFi CENTER

Achizitionezi la preturi accesibile, cu plata in rate, cele mai noi echipamente audio - video pe care le poti testa oricand in showroom-ul nostru. Consultanta este gratuita!

CONSULTA UN EXPERT

0749 988 186

Luni-Vineri: 10.00-18.00