Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

Pachet AV Surround 5.0 Denon AVR-X 550BT + Taga Harmony Platinum F-90SL+S-90SL+C-90SL

-20% stoc limitat Pachet AV Surround 5.0 Denon AVR-X 550BT + Taga Harmony Platinum F-90SL+S-90SL+C-90SL

Denon AVR-X550BT este un receiver multicanal 5.2 Denon din Seria X  și asigură o putere de amplificare de 130 W per canal pentru un sistem home cinema de calitate. Te bucuri de filmele și emisiunile TV preferate cu funcții de ultimă oră:  Full 4K Ultra HD, Dolby TrueHD și DTS-HD pe toate cele cinci intrări HDMI, și suport HDCP 2.2 pe trei intrări HDMI. AVR-X550BT dispune si de conexiune Bluetooth pentru a putea asculta muzica wireless de pe orice dispozitiv compatibil și poate memora până la opt dispozitive conectate priin Bluetooth, astfel fiecare din familie poate asculta muzica favorită atunci când dorește. Setarea se realizează cu ajutorul unui ghid de configurare ce va ușura foarte mult acest proces. Iar peste toate aceste caracteristici, ramâne calitatea recunoscută a sunetului Denon ce asigură o audiție de cea mai bună calitate.

Taga Harmony Platinum Series


Fie că te bucuri de muzică sau de filmul tău favorit, seria Platinum SLIM oferă întotdeauna un sunet de calitate superioară, oferind un nivel de claritate și profunzime uimitoare și nu in ultimul rand un bas adanc si dinamic la orice volum.

Iubiți sunetul excelent al premiatei și extrem de apreciate serii Platinum, însă soția dumneavoastră ar fi furioasă la vederea unor cutii mari în mijlocul sufrageriei dumneavoastre. 

Soluția constă în faptul că nu au fost folosite produse surogate sau de compromis, însă exact ca într-un film vechi și bun: seria Platinum tocmai ce a fost micșorată la o versiune mai compactă, mai atrăgătoare, o versiune SLIM.

În același fel, tehnologia de vârf folosită la Platinum a fost implementată și la seria Platinum SLIM:

Tweeterul TPTTD Pure Titanium Dome ce atinge remarcabila frecvență de top de 40KHz, are un design TWG TAGA Waveguide ce permite să fie dispersate frecvențele înalte în cameră.

TTP Top Plate, cu tweeterele extrem de bine plasate, reduce efectul de unde statice și creează performanțe la nivel tridimensional.

Conul de aluminiu TPACD Pure de gamă medie și driverele de bas cu performanțe uimitoare reglate pentru a respecta cerințele noilor incinte.

 

Incintele utilizate pentru constructia seriei Platinum sunt realizate din MDF de grosime 15mm, de calitate superioară cu ranforsări interioare pentru a spori robustețea și a reduce toate rezonanțele nedorite.

Modelele SLIM sunt construite perfect nu doar pentru a arăta minunat și modern, dar în principal și pentru a diminua orice vibrații nedorite, difracții sau turbulențe, care pot afecta performanța sunetului. Materialul de amortizare acustică folosit în interiorul incintelor elimină problema undelor staționare interne, iar intrările de bas-reflex sunt concepute în mod unic pentru a reduce la minim orice distorsiune.  

TWEETER

Tweeter-ul de 1” (25mm) TPTTD Taga Pure Titanium Tweeter Dome cu magnet supradimensionat de fi 70, răcire cu ferrofluid și CCAW de mare capacitate și voice coil cu cablare de argint, poate suporta o putere înaltă de energie, iar performanța sa este foarte precisă, clară, lină și detaliată. Cu funcții asemănătoare hornului, atât designul TWG TAGA Waveguide al măștii frontale a tweeter-ului folosind difuzoare concave cât și plasa metalică a domului ajută la dispersia egală și plată a sunetului în și în afara axului driverului. Voice coil-ul CCAW asigură o comunicare proaspătă, curată și nedistorsionată și un sunet cu amplitudine mare. Tweeter-ul Platinum poate atinge și 40KHz!

TTP Taga Top Plate (doar pentru anumite modele) reduc efectele de unde staționare și creează performanțe la nivel tridimensional. 

DIFUZOR MEDII

Driverul robust și ultra-ușor TPACD Taga Pure Aluminum cone Driver (cu priză de fază de aluminiu în formă de glonț și carcasă, magnet supradimensionat de Φ90), cu suspensie din butil, se poate mișca foarte rapid și permite adesea frecvențelor de gamă medie să fie bogate, profunde și suave. Magnetul supradimensionat, voice coil-ul din cupru pur pot suporta temperaturi și consum de energie ridicat. Conul, priza de fază în formă de glonț are rol aliniere a fazei semnalului audio și egalizarea răspunsului gamei medii in frecvența.

MEDII & BASS

Driver-ul TPACD Taga Pure Aluminum cone (cu capace de protecție din aluminiu și carcasă, magnet supradimensionat fi 100 ) și magnetul supradimensionat combo T-yoke, voice coil-ul din cupru pur, toate acestea permit o utilizare la nivel nivele de volum înalte, precum și o performanțe ample, precise și detaliate a basului si medilor.

BASS PASIV

Radiatorul pasiv TPAPR Taga Pure Aluminum (con din aluminiu pur, capac de protecție praf și carcasă). Conul foarte ușor și suspensia din cauciuc elastic permit mișcarea rapidă și precisă a conului impinsa de presiunea internă exercitata de driverele active de bass. O încărcătură extra de 85 g de oțel este adăugată pentru a amplifica factorul de amortizare.


Denon AVR-X 550BT


Specificatii:

numar amplificatoare de putere: 5

Putere (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.08% 2ch Drive): 70 W

Putere (6 ohm, 1 kHz, 0.7% 2ch Drive): 90 W

Putere (6 ohm, 1 kHz, 1% 1ch Drive): 130 W


Culori disponibile: Negru

Panou frontal din Metal: - NU

Sistem Remote ControlRC: -1225RC

Pre-programmed / Learnable / LCD Display: - / - / -o

Consum de putere in W: 300

Consum de putere fara sunet (ECO on / off) in W: 26W/35W

Consum in Standby in W: 0.1

Consum in Standby in mod CEC in W: 0.5

Network Control On Consumption in W: -NU

Dimensiuni maxime:  L x A x H) 434 × 319 × 151 mm

Greutate in kg7.5


Taga Harmony Platinum F-90SL


Specifications:

Design:

Floorstanding

3-way, 5 drivers, Bi-wiring,

15mm MDF TLIE enclosure

Crossover points 700Hz, 3.7kHz

High-Frequency Driver: 25mm (1”), TPTTD, TWG faceplate, TTP

Midrange Driver:              133mm (5.25”), TPACD

Bass Driver:       

2 x 133mm (5.25”), TPACD

Passive Radiator:             

133mm (5.25”), TPADR

Recommended Amplifier Power:              20-240W

Frequency Response (+/- 3dB):  31Hz-40kHz

Impedance:        6 ohm

Sensitivity:          91dB

Dimensions (H x W x D): 103.5 x 17 x 24.5 cm

Weight (net):    

32.6 kg pair (PVC)

35.5 kg pair (High Gloss)


Taga Harmony Platinum S-90SL


Specifications:

Design:

Surround

2-way, 2 drivers, Wall mounts

12mm MDF TLIE enclosure

Crossover points 4.3kHz

High-Frequency Driver: 25mm (1”), TPTTD, TWG faceplate, TTP

Bass / Midrange Driver: 133mm (5.25”), TPACD

Recommended Amplifier Power:             

20-120W

Frequency Response (+/- 3dB): 

44Hz-40kHz

Impedance:        6 ohm

Sensitivity:          87dB

Dimensions (H x W x D): 26 x 17 x 15 cm

Weight (net):    

6.6 kg pair (PVC)

7.9 kg pair (High Gloss)


Taga Harmony Platinum C-90SL


Specifications:

Design:

Center

2-way, 3 drivers, Wall mounts

12mm MDF TLIE enclosure

Crossover points 3.5kHz

High-Frequency Driver: 25mm (1”), TPTTD, TWG faceplate, TTP

Bass / Midrange Driver: 2 x 133mm (5.25”), TPACD

Recommended Amplifier Power:             

20-120W

Frequency Response (+/- 3dB): 

42Hz-40kHz

Impedance:        6 ohm

Sensitivity:          88dB

Dimensions (H x W x D): 15 x 52 x 18 cm

Weight (net):    

5.9 kg pcs. (PVC)

7.1 kg pcs. (High Gloss)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Sistemul este compus din receiver Denon AVR-X 550BT si boxele front Taga Harmony Platinum F-90SL, boxe surround S-90SL si centrul C-90SL.

Un sistem de buget care ofera o calitate exceptionala a sunetului in special pentru muzica live si filme, dar si stereo.

  • Producător: TAGA Harmony
  • Cod produs: Denon AVR-X550 BT/Taga Harmony Platinum
  • Disponibilitate: stoc limitat
  • Garantie : 24 luni
pret/sistem
  • 6.496,00 Lei
  • 5.196,80 Lei
  • Fără TVA: 4.367,06 Lei

Plati cu cardul de cumparaturi rate online!

Achizitioneaza in rate cu Cardul AvantajDetalii Achizitioneaza in rate cu cardul Alpha BankDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul BCRDetalii
Achizitioneaza in rate cu Cardul BRDDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul BTDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul PiraeusDetalii
ALEGE HiFi CENTER

Achizitionezi la preturi accesibile, cu plata in rate, cele mai noi echipamente audio - video pe care le poti testa oricand in showroom-ul nostru. Consultanta este gratuita!

CONSULTA UN EXPERT

0749 988 186

Luni-Vineri: 10.00-18.00