Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

Livrarea

Livrare gratuita pentru o comanda minima de 1000 ron cu TVA inclus in Bucuresti si zonele limitrofe (judetul Ilfov). Pentru comenzi sub 1000 ron cu TVA se percepe un tarif de 17 ron cu livrare in 24 de ore de la confirmarea comenzi. Pentru livrairi in tara colaboram cu firma de curierat Fancurier. HiFi Center va calcula costurile de livrare in tara pana la cel mai apropiat punct de lucru al firmei de curierat Fancurier. Diferenta de plata dintre sediul Fancurier si destinatar, in conditiile in care adresa de livrare nu se regaseste in localitatea in care Fancurierul are punct de lucru, va fi suportata de client.

Livrarile in Bucuresti se fac in maxim 24 de ore lucratoare, iar pentru provincie in maxim 72 de ore lucratoare de la data la care comanda a fost confirmata de catre consultantii de vanzari HiFi Center si de catre Dumneavoastra, iar in cazul comenzilor onorate prin ordin de plata, dupa comfirmarea tranzactiei de catre banca.

HiFi Center isi asuma raspunderea ca, odata confirmata (si dupa caz, incasata contravaloarea sa), comanda Dumneavoastra va fi expediata in termenele specificate mai sus, dar nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri cauzate de firma de curierat rapid cu care colaboram. Daca nu primiti comenzile la timp, va recomandam sa ne solicitati numarul de AWB al expeditiei si telefoanele curierului rapid, pentru a lua legatura cu acesta si a solutiona intarzierea.