Pachet Av Surround 5.0 Denon Avr-X 650H + Taga Harmony Platinum F60SL+S90SL+C90SL

-18% Pre-Order Pachet Av Surround 5.0 Denon Avr-X 650H + Taga Harmony Platinum F60SL+S90SL+C90SL

Denon AVR-S 650H


Dispunand de amplificatoare de putere pe toate canalele, AVR-S650H livreaza performanta maxima si 135W per canal. Ofera o stabilitate operationala cu o gama variata de boxe, pentru un sunet balansat de calitate.

Bucurati-va de filmele, emisiunile si jocurile preferate cu cea mai buna calitate a imaginii disponibila. AVR-S650H dispune de 5 intrari HDMI ce suporta rezolutia 4K Ultra HD, HDR10, BT.2020, Wide Colour Gamit si 4:4:4 Pure Colour. Compatibilitatea Dolby Vision si HLG ofera luminozitate, contrast si culori exceptionale. Procesarea HDCP 2.3 este disponibila pe toate porturile HDMI. Suportul imbunatatit eARC permite transmisia sunetului HD direct de la televizor la receiverul AV prin cablul HDMI conectat.

Cu conectivitatea wireless Bluetooth si Wi-Fi, Denon AVR-S650H este echipat cu un sistem avansat de antene pentru streaming solid chiar si in cele mai aglomerate medii urbane. Bucurati-va de auditia continutului audio preferat wireless de pe dispozitivele smart. Bucurati-va de muzica preferata in orice camera cu tehnologia incorporata HEOS. Redati aceeasi piesa in toate camerele, sau selectati o piesa diferita in fiecare camera conectata.

Reglare audio profesionala home theatre la indemana. Ultimele produse AV Denon utilizeaza tehnologia Audyssey pentru o calibrare si configurare simpla, precisa. Cu microfonul de calibrare furnizat, Audyssey masoara toate boxele din sistemul home theatre, si regleaza receiverul AV pentru a oferi o experienta optima de ascultare in camera dumneavoastra.

Taga Harmony Platinum F-60SL 

Fie că te bucuri de muzică sau de filmul tău favorit, seria Platinum SLIM oferă întotdeauna un sunet de calitate superioară, oferind un nivel de claritate și profunzime uimitoare și nu in ultimul rand un bas adanc si dinamic la orice volum.

Iubiți sunetul excelent al premiatei și extrem de apreciate serii Platinum, însă soția dumneavoastră ar fi furioasă la vederea unor cutii mari în mijlocul sufrageriei dumneavoastre. 

Soluția constă în faptul că nu au fost folosite produse surogate sau de compromis, însă exact ca într-un film vechi și bun: seria Platinum tocmai ce a fost micșorată la o versiune mai compactă, mai atrăgătoare, o versiune SLIM.

Platinum S-90SL

Tweeterul TPTTD Pure Titanium Dome ce atinge remarcabila frecvență de top de 40KHz, are un design TWG TAGA Waveguide ce permite să fie dispersate frecvențele înalte în cameră. TTP Top Plate, cu tweeterele extrem de bine plasate, reduce efectul de unde statice și creează performanțe la nivel tridimensional. Conul de aluminiu TPACD Pure de gamă medie și driverele de bas cu performanțe uimitoare reglate pentru a respecta cerințele noilor incinte. Incinta Incintele utilizate pentru constructia seriei Platinum sunt realizate din MDF de grosime 12mm, de calitate superioară. Modelele SLIM sunt construite perfect nu doar pentru a arăta minunat și modern, dar în principal și pentru a diminua orice vibrații nedorite, difracții sau turbulențe, care pot afecta performanța sunetului. Materialul de amortizare acustică folosit în interiorul incintelor elimină problema undelor staționare interne, iar intrările de bas-reflex sunt concepute în mod unic pentru a reduce la minim orice distorsiune.   Tweeter Tweeter-ul de 1” (25mm) TPTTD Taga Pure Titanium Tweeter Dome cu magnet supradimensionat de Φ70, răcire cu ferrofluid și CCAW de mare capacitate și voice coil cu cablare de argint, poate suporta o putere înaltă de energie, iar performanța sa este foarte precisă, clară, lină și detaliată.

Platinum C-90SL

MEDII

Driverul robust și ultra-ușor TPACD Taga Pure Aluminum cone Driver (cu priză de fază de aluminiu în formă de glonț și carcasă, magnet supradimensionat de Φ90), cu suspensie din butil, se poate mișca foarte rapid și permite adesea frecvențelor de gamă medie să fie bogate, profunde și suave.Magnetul supradimensionat, voice coil-ul din cupru pur pot suporta temperaturi și consum de energie ridicat. Conul, priza de fază în formă de glonț are rol aliniere a fazei semnalului audio și egalizarea răspunsului gamei medii in frecvența.
Denon AVR-S 650H:

 

Specificatii tehnice:

numar amplificatoare de putere

5

Putere (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.08% 2ch Drive)

75 W

Putere (6 ohm, 1 kHz, 0.7% 2ch Drive)

100 W

Putere (6 ohm, 1 kHz, 1% 1ch Drive)

135 W


Platinum C-90SL:

 

Design:

Center

2-way, 3 drivers, Wall mounts

12mm MDF TLIE enclosure

Crossover points 3.5kHz

High-Frequency Driver: 25mm (1”), TPTTD, TWG faceplate, TTP

Bass / Midrange Driver: 2 x 133mm (5.25”), TPACD

Recommended Amplifier Power:             

20-120W

Frequency Response (+/- 3dB): 

42Hz-40kHz

Impedance:        6 ohm

Sensitivity:          88dB

Dimensions (H x W x D): 15 x 52 x 18 cm

Weight (net):    

5.9 kg pcs. (PVC)

7.1 kg pcs. (High Gloss)


Platinum F-90SL:

 

Design:

Floorstanding

3-way, 5 drivers, Bi-wiring,

15mm MDF TLIE enclosure

Crossover points 450Hz, 2.5kHz

High-Frequency Driver: 25mm (1”), TPTTD, TWG faceplate, TTP

Bass / Midrange Driver: 4 x 102mm (4”) TPACD

Recommended Amplifier Power:              20-150W

Frequency Response:     35Hz-40kHz

Impedance:        6 ohm

Sensitivity:          90dB

Dimensions (H x W x D): 98.5 x 15.5 x 23.7 cm

Weight (net):    

26.4 kg pair (PVC)

29 kg pair (High Gloss)


Platinum S-90SL:

 

Design:

Surround

2-way, 2 drivers, Wall mounts

12mm MDF TLIE enclosure

Crossover points 4.3kHz

High-Frequency Driver: 25mm (1”), TPTTD, TWG faceplate, TTP

Bass / Midrange Driver: 133mm (5.25”), TPACD

Recommended Amplifier Power:             

20-120W

Frequency Response (+/- 3dB): 

44Hz-40kHz

Impedance:        6 ohm

Sensitivity:          87dB

Dimensions (H x W x D): 26 x 17 x 15 cm

Weight (net):    

6.6 kg pair (PVC)

7.9 kg pair (High Gloss)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha
Pachet audio-video surround compus din receiver Denon AVR-S 650H si boxele Taga Harmony seria Platinum 5.0
  • Producător: TAGA Harmony
  • Cod produs: DenonAVR650H/Taga Platinum
  • Disponibilitate: Pre-Order
  • Garantie : 24 luni
pret/pachet
  • 6.489,40 Lei
  • 5.321,31 Lei
  • Fără TVA: 4.471,69 Lei

Selecteaza:

Plati cu cardul de cumparaturi rate online!

Achizitioneaza in rate cu Cardul AvantajDetalii Achizitioneaza in rate cu cardul Alpha BankDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul BCRDetalii
Achizitioneaza in rate cu Cardul BRDDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul BTDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul PiraeusDetalii
ALEGE HiFi CENTER

Achizitionezi la preturi accesibile, cu plata in rate, cele mai noi echipamente audio - video pe care le poti testa oricand in showroom-ul nostru. Consultanta este gratuita!

CONSULTA UN EXPERT

0749 988 186

Luni-Vineri: 10.00-18.00