Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

Preturile

Preturile

Preturile afisate in magazinul virtual HiFi Center sunt exprimate in Lei Noi (RON) includ TVA (19%) si taxa de timbru verde. Nu sunt incluse cheltuielile ce privesc livrarea produselor.

Preturile pot fi modificate de producator sau de furnizori fara preaviz, echipa HiFi Center face eforturi permanente pentru a a pastra acuratetea acestora. Acustic Mall SRL nu raspunde de aceste modificari.

Modificarile de preturi pentru produsele comandate de clienti, vor fi sesizate de echipa HiFiCenter in prealabil efectuarii platii.

HiFi Center depune toate eforturile pentru a afisa informatii corecte (text si imagini). Totusi, pot aparea situatii in care informatiile afisate sa nu fie corecte. Din acest motiv, informatiile afisate nu constituie o asumare contractuala a acestora. 

Ne rezervam dreptul de a refuza anumite comenzi. In cazul in care produsele comandate nu se mai afla pe stoc, ne rezervam dreptul de a refuza comanda.