Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

Boxe surround TAGA Platinum S-40 v.2

stoc furnizor Boxe surround TAGA Platinum S-40 v.2
TAGA Platinum S-40

Seria platinum este recunoscuta pentru nivelul audio incontestabil pe care acestea il ating. La constructia acestora s-a urmarit atingerea celor mai inalte performante acustice, fara a se compromite in nici un fel calitatea audio.

Incintele Taga sunt fabricate din MDF de calitate superioară cu o grosime de 12mm pentru a și pentru a suprima orice rezonanțe nedorite.

TWEETER

Tweeter-ul de 1” (25mm) TPTTD Taga Pure Titanium Tweeter Dome cu magnet supradimensionat de Φ70, răcire cu ferrofluid și CCAW de mare capacitate și voice coil cu cablare de argint, poate suporta o putere înaltă de energie, iar performanța sa este foarte precisă, clară, lină și detaliată. Cu funcții asemănătoare hornului, atât designul TWG TAGA Waveguide al măștii frontale a tweeter-ului folosind difuzoare concave cât și plasa metalică a domului ajută la dispersia egală și plată a sunetului în și în afara axului driverului. Voice coil-ul CCAW asigură o comunicare proaspătă, curată și nedistorsionată și un sunet cu amplitudine mare. Tweeter-ul Platinum poate atinge și 40KHz!

TTP Taga Top Plate (doar pentru anumite modele) reduc efectele de unde staționare și creează performanțe la nivel tridimensional.

TAGA Platinum S-40
DIFUZOR DE MEDII

Driverul robust și ultra-ușor TPACD Taga Pure Aluminum cone Driver (cu priză de fază de aluminiu în formă de glonț și carcasă, magnet supradimensionat de Φ90), cu suspensie din butil, se poate mișca foarte rapid și permite adesea frecvențelor de gamă medie să fie bogate, profunde și suave. Magnetul supradimensionat, voice coil-ul din cupru pur pot suporta temperaturi și consum de energie ridicat. Conul, priza de fază în formă de glonț are rol aliniere a fazei semnalului audio și egalizarea răspunsului gamei medii in frecvența.

Specifications:

 

Design:

2-way, 2 drivers, Bi-wiring

Surround / Bookshelf speakers, 
Wall mounts, TLIE Enclosure,

crossover point 4.5kHz

High-Frequency Driver:25mm (1”), TPTTD, TWG faceplate, TTP 
Bass / Midrange Driver: 133mm (5.25”), TPACD
Recommended Amplifier Power: 20-130W
Frequency Response (+/- 3dB): 42Hz-40kHz
Impedance: 6 ohm
Sensitivity: 87dB
Dimensions (H x W x D): 35 x 23 x 24.2 cm
Weight (net): 11kg pair / 12kg pair (High Gloss)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha
O boxa de raft de dimensiuni reduse dar care se ridica prin calitatea audio oferita. Fiind considerata o solutie de surround poate fi folosita si ca front intr-un sistem 5.1
  • Producător: TAGA Harmony
  • Cod produs: TAGA/Platinum S-40 v.2
  • Disponibilitate: stoc furnizor
Preț / pereche
  • 1.299,00 Lei
  • Fără TVA: 1.091,60 Lei

Selecteaza:

Plati cu cardul de cumparaturi rate online!

Achizitioneaza in rate cu Cardul AvantajDetalii Achizitioneaza in rate cu cardul Alpha BankDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul BCRDetalii
Achizitioneaza in rate cu Cardul BRDDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul BTDetalii Achizitioneaza in rate cu Cardul PiraeusDetalii
ALEGE HiFi CENTER

Achizitionezi la preturi accesibile, cu plata in rate, cele mai noi echipamente audio - video pe care le poti testa oricand in showroom-ul nostru. Consultanta este gratuita!

CONSULTA UN EXPERT

0749 988 186

Luni-Vineri: 10.00-18.00